DSD de Luxe медицинска трихологична козметика

DSD de Luxe медицинска трихологична козметика беше представена на 16-ти Световен конгрес по естетична и антиейдж медицина в Монако 2018 г.

DSD de Luxe медицинска трихологична козметика беше представена на 16-ти Световен конгрес по естетична и антиейдж медицина в Монако 2018 г. (AMWC 2018 – The 16th Anti-Aging and Aesthetic Medicine World Congress)
Всяка година в Кралство Монако се събират най-известните и уважавани специалисти в областта на пластичната хирургия, дерматология и козметология, за да споделят своя опит и да разкажат за най-новите научни постижения и открития в областта на красотата и дълголетието.

Тази година 16th Anti-Aging and Aesthetic Medicine World Congress се проведе в Монте Карло, от 4-7 Април 2018 г. под патронажа на принца на Монако Алберт II. В изложбата на на конгреса бе представена и DSD de Luxe медицинска трихологична козметика. DSD de Luxe е единствената марка трихологична медицинска козметика за коса, която е представена на конгрес от такава световна значимост.
DSD de Luxe медицинска трихологична козметика беше представена на 16-ти Световен конгрес по естетична и антиейдж медицина в Монако 2018 г.

Участие в това събитие взе и Естетически център „Лилия“ София, в лицето на нейният основател трихологът Лиляна Арсова, като представител на щанда на DSD de Luxe, в качеството си на единствен ексклузивни представител на DSD de Luxe марка трихологична козметика, за България.

автор: Лилия Арсова


Етикети: , , | В категория: Новини | Публикувано от | май 27, 2018 10:29 am