Горещото лято предстои! Време е за хидратация на кожата на лицето, шията и деколтето чрез биоревитализация

За разлика от мезотерапията, при биоревитализацията се използва чиста хиалуронова киселина – една от естествените съставки на съединителната тъкан в дермата (средния слой на кожата). Съдържанието на хиалуронова киселина при млади индивиди е по-голямо, затова и тяхната кожа е здрава, стегната и сияйна. С възрастта, съдържанието на хиалуронова киселина намалява, което прави кожата суха, отпусната и с намалена еластичностост.

В Специализирана Дерматологична Практика доц. д-р Ивелина Йорданова, работим с уникална концепция за биоревитализация и подмладяване на кожата чрез продуктите Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light). Те възстановяват хидробаланса на кожата и подобряват нейната структура и еластичност. Продуктовата гама на Restylane Skinboosters  (Vital & Vital Light) е предназначена за зряла и фотоувредена кожа.  Допълнително тя осигурява равномерно разпределение х 0,01 ml от продукта  в кожата  чрез специална система на дозиране, с което Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) осигуряват  уникална възможност за подмладяване на кожата в зони като лице, шия и деколте. Фините бръчици причинени от уврежданията от слънцето и от естествения процес на стареене намаляват, кожата става мека и изгладена, здрава и сияйна.

Курсът на биоревитализация включва три процедури в 3 последователни месеца с интервал от 3-4 седмици помежду им.

Необходими са 3-4 седмици след първото инжектиране, за да се стимулира синтеза на собствени съставки  на съединителната тъкан – хиалуронова киселина, еластин и колаген в кожата.

След втората процедура кожата вече е започнала да произвежда собствен колаген и хиалуронова киселина, което прави процудурата още по-ефективна. Окончателният ефект на стягане и изглаждане настъпва след третата процедура – кожата е тонизирана, хидратирана, сияеща и без фини бръчки в третираните зони.

В зависимост от състоянието на кожата и възрастта Ви, протоколът на биоревитализация може да включва приложението на 1-3 ампули в сеанс. При приложението на 2 и повече ампули в един сеанс получавате допълнителна отстъпка от цената.

Ефекта на хидратиране и тонизиране на кожата вследствие на биоревитализацията, се поддържа с по една процедура на всеки 6 месеца.


Етикети: , , , | В категория: Новини, Пролетна промоционална кампания за биоревитализация на кожата, Промоции, Статии | Публикувано от | юни 2, 2019 12:30 pm


Коментарите са изключени.