Да регенерираме кожата през зимата с пилинги на промоционални цени!

Време е през предстоящите седмици да се подготвим за първите красиви и вдъхновяващи пролетни празници, посветени на любовта, нежността и красотата! Не остана и месец до „Свети Валентин“! Не пропускайте да се възползвате от нашите промоционални предложения на естетични услуги!
Зимата е най-подходящият сезон за провеждането на серия пилингови процедури за регенериране на кожата.
Пилингът е незаменим помощник на дерматолога в контролирането на Акнето чрез отстраняването на тъмни петна, прекомерно омазняване, отворени комедони и възпалителни лезии.
Благодарение на специфичната комбинация от трихлороцетна и коджикова киселина, урея пероксид и коензим Q10, PQAge PromoItalia е революционнен пилинг за разкрасяване, гарантиращ дълбока регенерация и ексфолиране на кожата, който същевременно я предпазва от раздразнение и зачервяване. Изключително подходящ за всички типове кожа, за всички възрасти, позволява връщане към работната среда непосредствено след процедурата без видими следи.
Само до 28 Февруари 2019 г. вземете 3 бр. химически пилинг Enеrpeel с 50 % салицилова киселина (подходящ за пациенти с Акне) или 3 броя химически пилинг PQAge PromoItalia (подходящ за изравняване на тена и изглаждане фините линии на кожата) на празнична пакетна цена от 150.00 лв! Процедурите се провеждат през 7-10 дни.


| В категория: Новини, Пролетна промоционална кампания за биоревитализация на кожата, Промоции | Публикувано от | януари 18, 2019 2:21 pm


Коментарите са изключени.