Прегледи за различни форми на косопад и алопеции

В Специализирана Дерматологична Практика д-р И. Йорданова , ще се извършват медицински прегледи на пациенти с различни форми на косопад и алопеции, състояния на скалпа свързани със залющване на скалпа и образуване на плаки с участието на Експерт-Трихолог – Лилия Арсова от Естетически Център „Лилия“ гр. София

Прегледът на всеки пациент продължава 1 астрономически час и включва следните елементи:
1. Трихоспопия със световен стандарт специализирана професионална медицинска трихологична апаратура и медицински софтуер TrichoSciencePro с възможност за фотодокументация, с цел първоначална сравнителна оценка на състоянието на кожата по скалпа (възпаление, атрофия, фиброза, специфични дерматози) и космите (% съотношение, фази на растеж, атрофия, диспигментация, дебелина, плътност и др) и проследяване на фона на терапия (Трихоскопията се извършва от специалиста Трихолог)

2. Снемане на анамнеза и статус, определяне формата на алопеция (косопад) и преценка на състоянието на скалпа чрез анализ и интерпретация на резултати от параклинични изследвания и предоставена медицинска документация, назначаване на специфични, индивидуални за всеки конкретен случай допълнителни изследвания, насочване за консултации, проследяване хода на заболяването и терапевтичния ефект – извършва се от лекар – дерматолог.

3. Изготвяне на персонализирана терапевтична програма с медицинска трихологична козметика за коса DSD – индивидуализиран подход към всеки пациент, според резултатите от персоналната му трихоскопия (подпомогната от специалиста Трихолог с богат клиничен опит и дългосрочно проледяване на пациенти, преминали DSD медицинска терапия)

ЗА НУЖДИТЕ НА ТРИХОСКОПИЯ Е НУЖНО ПАЦИЕНТИТЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ ЗА ПРЕГЛЕД С НЕИЗМИТА В ПОСЛЕДНИТЕ 4 ДНИ КОСА !

DSD de Luxe- Divination Simone DeLuxe е иновативна МАРКА ТРИХОЛОГИЧНА МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА ЗА КОСА. Всички продукти на марката имат специфична медицинска насоченост. Линията притежава клинично доказан терапевтичен ефект, ускорява растежа на косата, спира косопада и изтъняването на космите, намалява възпалението на кожата на скалпа, в случаи на себорея и структурни увреждания на косъма.

Ефекта на съставките, изцяло от естествен произход, е експериментално и лабораторно доказан в последните 10 години в редица научни разработки и публикации на водещи изследователи в специализираната европейска дерматологична литература (Проф. Torello Lotti от изледователския университет Г. Маркони в Рим, Италия, Проф. Tobias Fisher от Дерматологична клиника, Медицински Университет, Lubecк, Германия). Трудно е да се намери друга терапевтична линия продукти за коса, обхващаща толкова широк спектър проблеми и толкова ефективни тясно специализирани решения, каквито са терапиите на DSD de Luxe.


Етикети: , , | В категория: Новини | Публикувано от | май 24, 2018 10:25 am