Специализиран център по Трихология „Лилия“

На 19 Юни 2018 г. в Специализирана Дерматологична Практика д-р Ивелина Йорданова, ще гостува Специализиран център по Трихология „Лилия“ София. Ще се преглеждат и диагностицират пациенти с различни форми на алопеция, косопад и себорея на скалпа, с предварително записан час.

Прегледът продължава средно 1 астрономически час и включва:
1. Трихоспопия на скалпа със специализирана професионална медицинска трихологична апаратура TrichoSciencePro – световен стандарт медицински софтуер с възможност за фотодокументация. Това е обективен метод за първоначална оценка на състоянието на кожата на скалпа (наличие на възпаление, атрофия, фиброза) и космите (фази на растеж, атрофия, диспигментация, дебелина, плътност, процентно съотношение), както и сравнителна оценка на горепосочените параметри при проследяване на пациента на фона на терапия.

2. Снемане на анамнеза и статус, определяне формата на алопеция, косопад или себорея с анализ и интерпретация на резултати от предоставена медицинска документация, както и назначаване на индивидуални за всеки конкретен случай допълнителни изследвания, консултации, проследяване хода на заболяването и терапевтичния ефект.

3. Изготвяне на персонализирана терапевтична програма с медицинска трихологична линия козметика за коса DSD de Luxe – индивидуализиран подход към всеки пациент, според резултатите от неговата трихоскопия и диагнозата му (подпомогната от специалиста трихолог Лиляна Арсова с богат клиничен опит в дългосрочното проледяване на пациенти, преминали DSD медицинска терапия).

Важно!
Подготовка за трихологичен преглед:
В случай, че планирате провеждане на трихограма е важно да се подготвите за нея по следния начин: Не измивайте косата за период от 4 дни преди изследването, не поставяйте продукти с продължително действие – бои, вещества за къдрене или изправяне на косата до 4 седмици преди процедурата!


Етикети: , | В категория: Новини | Публикувано от | май 28, 2018 6:34 pm