Специализирани трихологични прегледи на пациенти с различни форми на косопад 23 и 24 Март 2020


Запишете се за трихологичен преглед на 23 и 24 Март 2020 г. /понеделник и вторник/!  

Прегледите се провеждат съвместно от дерматолог – доц. д-р Ив. Йорданова, д.м. и квалифициран специалист трихолог – Лиляна Арсова, от специализиран център по трихология „Лилия“, София.

Трихологичният преглед включва следните 2 части: 

  1. Лекарят дерматолог разпитва пациента за настоящи и минали /съпътстващи/ заболявания,  прави анализ на данните и при необходимост назначава допълнителни изследвания и консултации с други медицински специалисти, както и адекватна системна терапия. 
  2. Специалистът трихолог извършва преглед на кожата и космите на скалпа със специализирана медицинска апаратура TrichoSciencePro –  т.нар. дерматоскопия на кожата на скалпа и космите, с възможност за увеличение до 40-400 пъти, заедно с дерматолога се интерпретира находката  посредством дерматоскопското разчитане азбуката на промените,  осъществява се фотодокументация, с цел проследяване на фона на бъдещо лечение. 
  3. Трихологичния преглед включва още изработване на индивидуална  програма за локално лечение с най-висок клас медицинска линия терапия за косопад.

Цена на първичен медицински трихологичен преглед – 60 лв.

Цена на вторичен медицински преглед или събеседване – 40 лв.

Цена на първична трихоскопия – 50 лв.

Цена на контролна трихоскопия – 30 лв.

Важно!
Подготовка за трихологичен преглед: Не измивайте косата за период от 3-4 дни преди изследването, не поставяйте продукти с продължително действие – бои, вещества за къдрене или изправяне на косата до 4 седмици преди процедурата!  Времетраене на прегледа –  40-50 мин.

.  


Етикети: , , , , , | В категория: Без категория, Новини | Публикувано от | февруари 11, 2020 9:30 pm


Коментарите са изключени.