Специализирани трихологични прегледи на 27 Октомври 2020

Запишете се за трихологичен преглед на 27 Октомври 2020 г.

/вторник/!  

Прегледите се провеждат съвместно от дерматолог – доц. д-р Ив. Йорданова, д.м. и квалифицирани специалисти трихолози – Лиляна Арсова,  и д-р Росен Арсов, от специализиран център по трихология „Лилия“, София.

Трихологичният преглед включва следните 3 части: 

  1. Лекарят дерматолог разпитва пациента за настоящи и минали /съпътстващи/ заболявания,  прави анализ на данните и при необходимост назначава допълнителни изследвания и консултации с други медицински специалисти, както и адекватна системна терапия. 
  2. Специалистът трихолог извършва дерматоскопия на кожата на скалпа и космите  с високоспециализирана медицинска апаратура TrichoSciencePro с възможност за увеличение до 40-400 пъти,  интерпретира находката  посредством дерматоскопското разчитане азбуката на промените,  осъществява се документация, с цел проследяване на фона на бъдещо лечение. 
  3. Изработване на индивидуална  програма за локално и системно лечение.

Важно!
Подготовка за трихологичен преглед: Не измивайте косата за период от 3-4 дни преди изследването, не поставяйте продукти с продължително действие – бои, вещества за къдрене или изправяне на косата до 4 седмици преди процедурата!  Времетраене на прегледа –  40-50 мин.

 


Етикети: , , , , , | В категория: Без категория, Новини | Публикувано от | октомври 6, 2020 1:30 am


Коментарите са изключени.